Κόντρα Γιαννούλη - Παπαθανάση για τον Νίκο Ρωμανό
Σφοδρή προσωπική επίθεση στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό, αποκαλώντας τον «αχρείο παιδαρέλι», εξαπέλυσε στη Βουλή ο Χρήστος Γιαννούλης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή αναρτήσεις του Νίκου Ρωμανού για τις συνέπειες του νόμου Παρασκευόπουλου, ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, ανέφερε πως «αυτός ο αχρείος, το παιδαρέλι που έχετε στο γραφείο Τύπου ανακυκλώνει την χυδαιότητα μέσα από μια συγγνώμη. Η συγγνώμη θέλει παλικαριά και ειλικρίνεια αλλιώς είναι υποκρισία».
Τα λεγόμενα του προκάλεσαν την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση που σχολίασε ότι «το να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα την στιγμή που είναι πρωταθλητής στα fake news πάει πολύ. Ο νέος για τον οποίο μιλήσατε ζήτησε συγγνώμη. Εσείς πότε δείξατε ανάλογο θάρρος και τόλμη; Πότε ζητήσατε συγγνώμη ή ανακαλέσατε ένα από τα χιλιάδες fake news».
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00
Τι πρέπει να προσέξετε με τους νέους ΚΑΔ στις φορολογικές δηλώσεις - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
02:00
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00