«Erasmus» για δημόσιους υπαλλήλους ετοιμάζει ο Βορίδης
Πρόγραμμα τύπου «Erasmus» για τους δημοσίους υπαλλήλους προετοιμάζει η κυβέρνηση με τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη να αναφέρει ότι στόχος είναι η απόκτηση εμπειρίας από κουλτούρες διοικήσεων άλλων χωρών.
Ο κ. Βορίδης στο πλαίσιο ενημέρωσης της αρμόδιας επιτροπής για τη στρατηγική του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΑΑ) κατά την περίοδο 2021-2023, αναφέρθηκε στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των δημοσίων υπαλλήλων μέσω σεμιναρίων που θα γίνουν από την εταιρία Microsoft.
Το Εθνικό Σχέδιο για τη δημόσια διοίκηση θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο με τον κ. Βορίδη να δεσμεύεται ότι θα ζητήσει από τα κόμματα να του παρουσιάσουν τις προτάσεις τους.
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο δηλώνει βέβαιη για μετάβαση σε ελεύθερες εκλογές
21:44
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Μέτρα για άστεγους και ευάλωτους στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν θερμαινόμενοι χώροι
21:35
ΚΟΣΜΟΣ
Διαμαρτυρία χιλιάδων Κουβανών μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ κατά των αμερικανικού ιμπεριαλισμού (pics)
21:27
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο λιμάνι του Αμβούργου
21:18
ΕΛΛΑΔΑ