ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜέΡΑ25 για Παππά: Να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε τις δηλητηριώδεις ιδέες της Χρυσής Αυγής

ΜέΡΑ25 για Παππά: Να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε τις δηλητηριώδεις ιδέες της Χρυσής Αυγής
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την ανάγκη «να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε τις δηλητηριώδεις "ιδέες" τους στην κοινωνία» υπογραμμίζει σε σχόλιό του το ΜέΡΑ25, αναφερόμενο στη σύλληψη του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Η σχετική ανακοίνωση του κόμματος τονίζει:

«Μετά από 8 μήνες που στο στόχαστρο έβαζε αθώους πολίτες, η Αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη έφτασε και στον Υπαρχηγό της "Χρυσής Αυγής". Οι δημοκράτες δεν εφησυχάζουμε: πρέπει να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε τις δηλητηριώδεις "ιδέες" τους στην κοινωνία».

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ζωγράφου, το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχε ολοκληρωθεί η δίκη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Χρήστο Παππά έκρυβε στο σπίτι της μία 52χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία, που είχε λάβει πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια και η οποία επίσης συνελήφθη.

Χρήστος Παππάς: Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψη του φυγόποινου της Χρυσής Αυγής

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

«Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.

Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ