ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Οι δυσμενείς εξελίξεις στην πανδημία διαψεύδουν την κυβερνητική προπαγάνδα

Γεννηματά: Οι δυσμενείς εξελίξεις στην πανδημία διαψεύδουν την κυβερνητική προπαγάνδα
AP/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κριτική στον πρωθυπουργό σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας σε συνδυασμό με την πρόοδο των εμβολιασμώνασκεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

«Οι δυσμενείς εξελίξεις στην πανδημία διαψεύδουν την κυβερνητική προπαγάνδα και επαναφέρουν τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του, στην σκληρή πραγματικότητα», ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ο εμβολιασμός του πληθυσμού δεν προχωρεί ικανοποιητικά κι αυτό παρατηρείται, όπως είπε, ακόμη και σε ιδιαίτερα τουριστικές περιοχές, όπου οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν υπερβαίνουν το 40%.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι απαιτείται ολοκληρωμένο σχέδιο, όπως επανειλημμένα έχει προτείνει το Κίνημα Αλλαγής, με εκστρατεία ενημέρωσης, κινητές μονάδες και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κύρια ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι ώρα να την αναλάβει αντί να την μεταθέτει αλλού», υπογράμμισε και κατέληξε: «Αντί να διχάζει και να απειλεί, οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην συνεννόηση και τη δημιουργία κοινού μετώπου κατά της πανδημίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ