Βελόπουλος κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού: Αμφιβόλου ποιότητας τα εμβόλια
Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα του εμβολιασμού εξαπέλυσε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτηρίζοντας «αμφιβόλου ποιότητας τα εμβόλια».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τάχθηκε εκ νέου κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σχολίασε πως το κόμμα του δεν λογίζεται ως αντιεμβολιαστικό, αλλά ως η φωνή της λογικής.
«Το εμβόλιο είναι πρόληψη, το φάρμακο είναι θεραπεία», ανέφερε και επικαλέστηκε την επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής.
«Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι; Η Παπαευαγγέλου δεν μπορεί να αποκλείσει παρενέργειες. Μην τολμήσετε να κάνετε το χειρότερο απ’ όλα. Να επιβάλλετε στα σχολεία εμβόλια», είπε και έκανε λόγο για κρεσέντο παραπληροφόρησης.
«Αυξάνονται τα κρούσματα λένε τα κανάλια. Ε, βέβαια, όταν αυξάνεις τα τεστ αυξάνονται και κρούσματα», υποστήριξε και κάλεσε την κυβέρνηση να μην αποσύρει μέτρα στήριξης και επιδόματα σε όσους αρνηθούν να εμβολιαστούν.
ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας
00:30
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57
Υπάρχει αλληλοκατανόηση ανάμεσα σε Πούτιν και Γουίτκοφ αποκαλύπτει σύμβουλος του Κρεμλίνου
23:48
Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα αναχώματα Βαλομανδρίου και Ρογκίων (pics)
23:38