ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό
Φωτογραφία αρχείου ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) θα προεδρεύσει σήμερα στις 11:00.

Επίσης στις 21:00 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο συνέδριο του «The Economist» με τίτλο «Roundtable with the Government of Greece - From social distancing to social solidarity».

Την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε μέσω Facebook την ανακήρυξη πλειοδότη στον διαγωνισμό της ειδικής διαχείρισης για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Πιο αναλυτικά ο πρωθυπουργός σχολίασε πως «τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας», ενώ συμπληρώνει πως «κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους».

Επίσης, αναφορικά με τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που συμπληρώθηκαν χθες, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για γενναίες θεσμικές τομές, με τολμηρές μεταρρυθμίσεις, αλλά και με σθεναρές απαντήσεις σε αλλεπάλληλες εθνικές προκλήσεις.

Αμετάβλητος στόχος για τον κ. Μητσοτάκη είναι «μια Ελλάδα που θα βαδίζει πάντα μπροστά και θα βλέπει μόνο ψηλά» μετά την καθαρή εντολή η χώρα «να υπερβεί το παρελθόν του λαϊκισμού και της οικονομικής καθήλωσης» σύμφωνα με δήλωση του πρωθυπουργού στο Newsbomb.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ