ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την άποψη της Φωτίου για το άνοιγμα του τουρισμού;

ΝΔ: Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την άποψη της Φωτίου για το άνοιγμα του τουρισμού;
INTIME

Να πάρει θέση για όσα είπε η Θεανώ Φωτίου που χαρακτήρισε το άνοιγμα του τουρισμού «εγκληματικό λάθος» καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου υποστήριξε ότι το άνοιγμα του τουρισμού ήταν ένα εγκληματικό λάθος, λέγοντας μάλιστα πως η απόφαση αυτή πάρθηκε για να μπορέσει η κυβέρνηση να το καρπωθεί σαν επιτυχία.

Η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν συμφωνεί με την άποψη της κ. Φωτίου για το άνοιγμα του τουρισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτίου με το γνωστό αντιπολιτευτικό οίστρο χαρακτήρισε «εγκληματικό λάθος» το άνοιγμα του τουρισμού. «Η κυβέρνηση έκανε και το εγκληματικό λάθος, για να δείξει ότι έχουμε τεράστιο success story, ανοίγουμε τον τουρισμό…», είπε συγκεκριμένα.

Από τη μια, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν στις τουριστικές περιοχές προσπαθώντας να προσεταιριστούν τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον τουρισμό και καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη, όπως ακριβώς έκαναν και πέρυσι, καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ανοίγει τον τουρισμό.

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει αν είναι θέση του, η άποψη της κ. Φωτίου, ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι εγκληματικό λάθος».

Η ανάρτηση που έκανε η κ. Φωτίου στα social media:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ