ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που κατηγορείται για την υπόθεση της Ηλιούπολης;

Σπίρτζης: Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που κατηγορείται για την υπόθεση της Ηλιούπολης;
AP/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Εξηγήσεις και απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση της 18χρονης από την Ηλιούπολη ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε-65 στην Ολομέλεια.

Ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε πως «η κυβέρνηση θα πρέπει μετά από τρεις ημέρες που η υπόθεση είναι στην επικαιρότητα, να δώσει απαντήσεις γιατί δεν έχει δοθεί το όνομα και η φωτογραφία του αστυνομικού που εμπλέκεται».

Επίσης, είπε «η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει για το πότε ο αστυνομικός αυτός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διότι η καταγγελία που εμείς έχουμε είναι ότι υπήρχε φύλλο πορείας 26 Μαρτίου του 2021, άρα πότε μπήκε σε διαθεσιμότητα όπως λέει η κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ.; Και δεύτερο ερώτημα είναι εάν είναι μέλος της ΝΔ».

«Αυτά», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «τα ρωτάμε διότι οφείλει και η ΕΛ.ΑΣ. και η ΝΔ και η κυβέρνηση να μας πει για τις ολιγωρίες που υπάρχουν στη δημοσιότητα για την συγκεκριμένη υπόθεση και να απαντήσουν συγκεκριμένα στις καταγγελίες που έχουν γίνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ