ΝΔ για δολοφονία Αξαρλιάν: Εθνικό και δημοκρατικό καθήκον η διαρκής μάχη κατά της τρομοκρατίας
Ανανεώθηκε:
Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 29 ετών από τον θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν, κατά την επίθεση της «17 Νοέμβρη» με ρουκέτα κατά του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασσά, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.
«Ο Θάνος Αξαρλιάν θα ήταν σήμερα 49 χρονών, αν δεν τον δολοφονούσαν οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη στις 14 Ιουλίου του 1992. Έχουμε καθήκον να θυμόμαστε. Η διαρκής μάχη κατά της τρομοκρατίας αποτελεί εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον, το οποίο υπηρετεί την ελευθερία και υπηρετείται από την ενότητα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.
«Δυστυχώς κάποιοι, δεν διδάχθηκαν τίποτα και ακόμη και τους προηγούμενους μήνες οργάνωναν διαδηλώσεις υπέρ του εκτελεστή του 20χρονου τότε φοιτητή και τα προηγούμενα χρόνια του έδιναν άδειες για να επισκέπτεται τον τόπο του εγκλήματος», προσθέτει.
«Ημέρες μνήμης σαν τη σημερινή υπογραμμίζουν τη σημασία και την αναγκαιότητα της απόλυτης καταδίκης κάθε μορφής βίας και τρομοκρατίας από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις χωρίς αστερίσκους και μισόλογα», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.
Ιταλικό drone καταστράφηκε σε επίθεση σε βάση στο Κουβέϊτ επιβεβαιώνει η Ιταλία
22:24
Ομιλία του πρωθυπουργού την Δευτέρα για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τις στρατηγικές επενδύσεις
22:13
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1.200.000 ευρώ
22:06
Επίθεση με ρουκέτες σε εγκατάσταση των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο Βαγδάτης - Πέντε τραυματίες
22:04