ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Α. Λοβέρδος ζήτησε να λάβει η Βουλή μέτρα για τους ανεμβολίαστους βουλευτές

Ο Α. Λοβέρδος ζήτησε να λάβει η Βουλή μέτρα για τους ανεμβολίαστους βουλευτές
INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μέτρα για τους βουλευτές - αρνητές του εμβολίου, ζήτησε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, προτείνοντας μάλιστα, να αποτραπεί η φυσική παρουσία τους στις αίθουσες συνεδριάσεων.

«Η εθνική αντιπροσωπεία δεν ξέρω αν θα κληθεί να συμβάλλει υιοθετώντας κάποια τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά δεν μπορεί η Βουλή να είναι κατά πλειοψηφία θετική στο μέτρο αυτό και να έχει βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί», είπε σε παρέμβασή του στη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών και πρόσθεσε πως είναι απαράδεκτο να ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής άνθρωποι που ενώ θα μπορούσαν να εμβολιαστούν, δεν το έχουν πράξει: «Όμως την ώρα που η Βουλή στέλνει μήνυμα εμβολιασμού και υποχρεωτικότητας, όσοι βουλευτές αρνούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να μιλούν από το σπίτι τους και όχι από εδώ. Δεν προσωποποιώ, δεν ξέρω ποιοι είναι αλλά δεν μπορεί να υπάρξει βουλευτής που δεν έχει εμβολιαστεί και η Βουλή να τον κοιτάει. Αυτή η επικίνδυνη ακαταστασία πρέπει να λυθεί», επεσήμανε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμη πηγή της Βουλής, οι βουλευτές στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν εμβολιαστεί, αγγίζοντας τους 290 σε σύνολο 300.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ