ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Ηλιούπολη: καμία συγκάλυψη- όλα έγιναν σύννομα

Οικονόμου για Ηλιούπολη: καμία συγκάλυψη- όλα έγιναν σύννομα
INTIME/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί απόπειρας συγκάλυψης στην υπόθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη ο Λευτέρης Οικονόμου και σημείωσε ότι η Αστυνομία ενήργησε με την προσήκουσα ευαισθησία, εντός του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στη Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Κρίτωνα Αρσένη από το ΜέΡΑ 25 που έκανε λόγο για βαριά σκιά στις ενέργειες της ΕΛΑΣ, τόνισε ότι πρόκειται για μια σοκαριστική και τραγική υπόθεση χωρίς πολιτικές διαστάσεις και ότι δεν μπορεί οι κάθε λογής γυρολόγοι των πολιτικών γραφείων να γίνονται σημείο σοβαρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

«Στεκόμαστε όλοι μαζί απέναντι σε τέτοια αποκρουστικά περιστατικά για να εμπιστεύονται οι πολίτες που πέφτουν θύματα κακοποίησης τις αρχές», ανέφερε ο κ. Οικονομου και σημείωσε πως ουδέποτε η καταγγέλλουσα ήρθε σε κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με τους καταγγελλόμενους και πως δεν εξέφρασε επιθυμία διορισμού νομικού παραστάτη τις πρώτες ώρες καταθέσεις της στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο κ. Οικονόμου δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη της έρευνας, υπογράμμισε ωστόσο, ότι η προανάκριση έχει διευρυνθεί σε βάθος και προκύπτουν κι άλλα άτομα. «Ελπίζουμε ότι θα έχουμε σύντομα νεότερα στοιχεία γύρω από την τραγική αυτή υπόθεση», ανέφερε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ