Σε Μεσσηνία και Αρκαδία τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε:
Την Μεσσηνία και την Αρκαδία θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πιο αναλυτικά, το πρωί της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί μονάδες του πρωτογενή τομέα στον Δήμο Τριφυλίας και θα επιθεωρήσει τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου.
Επίσης, θα επισκεφθεί τον ιστορικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη, μία από τις μεγαλύτερες βυζαντινές εκκλησίες της Ελλάδας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για τη συνολική ανάδειξη του μνημειακού χώρου.
Επόμενος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η Κυπαρισσία.
Στη συνέχεια, στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας, ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την έναρξη της κατασκευής του έργου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω ΣΔΙΤ.
Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.
Αμέσως μετά, στην Τρίπολη, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη συνδιάσκεψη για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που διοργανώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Αυγούστους και Σεπτεμβρίου
05:00
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00