ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Εκλογές για συνέδρους και Τοπικές Οργανώσεις

Νέα Δημοκρατία: Εκλογές για συνέδρους και Τοπικές Οργανώσεις
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας καλούνται σήμερα να εκλέξουν τα μέλη του συνεδρίου, αλλά και τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.

Η ΝΔ ελπίζει σε αυξημένη συμμετοχή των νεοδημοκρατών στις εσωκομματικές κάλπες, που είναι ανοιχτές από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ..

Προς την κατεύθυνση αυτή, ελήφθησαν αποφάσεις για σημαντική αύξηση του αριθμού των συνέδρων που θα εκλεγούν, για να συμμετάσχουν στο 10ο Συνέδριο της ΝΔ, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 22-24 Απριλίου 2016..

Δικαίωμα εκλέγειν σε κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση έχουν:

• Τα 405.000 μέλη του κόμματος -παλαιά και νέα- που είτε επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα, είτε έκαναν νέα εγγραφή και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ής Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ.

• Όσοι δεν ψήφισαν στις 20 του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα ή έκαναν νέα εγγραφή έως τις 11 Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr και κατέβαλαν τη συνδρομή των 3 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος.

• Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατοικούν, σπουδάζουν ή εργάζονται στην περιοχή ευθύνης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που θέλουν να πληροφορθούν την Δημοτική Τοπική Οργάνωση που είναι μέλη καθώς και τον τόπο που μπορούν να ψηφίσουν μπορούν να καλούν από σήμερα Παρασκευή 1η Απριλίου στο 210-9444444 (Τηλεφωνικό Κέντρο για πληροφορίες- ώρες 9 π.μ. έως 9 μ.μ.).

Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών που έχουν οριστεί είναι οι εξής:

Ατιική:

nd ekloges
nd ekloges 2
nd ekloges 3

Για τους χώρους διεξαγωγής των εκλογών στην υπόλοιπη Ελλάδα, πατήστε εδώ.

Δήλώση Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου, στις εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, καθώς και των Προέδρων - Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) του Κόμματος.

​Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη παράταξή μας, για τη Νέα Δημοκρατία. Δεκάδες χιλιάδες μέλη του Κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Εκλέγουν τα προεδρεία και τα μέλη 339 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας.

Και το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχή πολιτική δύναμη στον τόπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ