Με τον αριστούχο των Πανελληνίων Δημήτρη Καρακώστα επικοινώνησε ο Κώστης Χατζηδάκης
Ανανεώθηκε:
Με τον Δημήτρη Καρακώστα από τη Ναύπακτο επικοινώνησε την Τρίτη ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος τον συνεχάρη για την επιτυχία του στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριστούχος μαθητής από τη Ναύπακτο κατάφερε να συγκεντρώσει 18.700 μόρια. Ο Κωστής Χατζηδάκης συνεχάρη επίσης τον Δημήτρη Καρακώστα και για την ψυχική του δύναμη, καθώς μόλις δύο μήνες πριν έχασε και τους δύο γονείς του, Κων/νο Καρακώστα και Νικολίτσα Μούρτου, από τον κορωνοϊό.
Ο κ. Χατζηδάκης ενημέρωσε τον Δημήτρη Καρακώστα ότι η σύνταξη που δικαιούνται ο ίδιος και ένα από τα αδέλφιά του από τους γονείς τους, πρόκειται να εκταμιευθεί τον Αύγουστο, καθώς ο υπολογισμός της έχει ολοκληρωθεί.
«Είναι γνωστές οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουμε στην απονομή των συντάξεων, ωστόσο η δική σας περίπτωση έπρεπε να αντιμετωπιστεί κατά απόλυτη προτεραιότητα και έτσι έγινε», σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι έξι δεσμεύσεις της Ομοσπονδίας μπάσκετ στη σκιά του Basketgate
23:20
Εκλογές στη Σερβία: Νικητής της αναμέτρησης η Φοιτητική Λίστα - Παραδέχθηκε την ήττα του ο Βούτσιτς
23:10
Κακοκαιρία στη Βρετανία: Ένας νεκρός από πτώση δέντρου στη Σκωτία - Πλημμύρες και ματαιώσεις πτήσεων
22:59
Προεκλογική πρεμιέρα για τη Λεπέν: «Δεν θα πεθάνουν οι νέοι σε πολέμους που δεν είναι οι δικοί μας»
22:49