Ισράηλ: Βαθιά ανησυχία για τις τουρκικές μονομερείς ενέργειες στα Βαρώσια
«Το Ισραήλ παρακολουθεί με βαθιά ανησυχία τις πρόσφατες μονομερείς τουρκικές ενέργειες και δηλώσεις σε σχέση με το καθεστώς των Βαρωσίων», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, Λιόρ Χάιατ.
Παράλληλα, τονίζει πως το Ισραήλ επαναλαμβάνει την αλληλεγγύη και την πλήρη στήριξή του προς την Κύπρο.
Επισημαίνει, επίσης, πως ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γιαϊρ Λαπίντ επανέλαβε χθες αυτήν τη στήριξη και την αλληλεγγύη απευθείας στον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Σημειώνεται πως ο Νίκος Δένδιας θα μεταβεί σήμερα στο Ισραήλ, όπου θα συναντηθεί με τον νέο ομόλογό του Γιαΐρ Λαπίντ.
Στο επίκεντρο των συνομιλιών αναμένεται να βρεθεί η περαιτέρω ενίσχυση της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ σε όλους τους τομείς, τα πολυμερή σχήματα συνεργασίας στην περιοχή, καθώς και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Αγνοείται νεαρή Ελληνίδα στο Κραν Μοντανά
11:44
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στη θάλασσα στα Πευκάκια Βόλου - Η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις
11:42
Κραν Μοντανά: Νεαρός Ιταλός γκόλφερ το πρώτο θύμα που ταυτοποιήθηκε - Διασκέδαζε στο μπαρ μαζί με τους φίλους του
11:35
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος έπειτα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο - Συνελήφθη ο γιός του
11:24