Βουλή: Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
Ανανεώθηκε:
Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Η υπόθεση αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση που είχαν καταθέσει δύο Ρομά για δήλωση του σε τηλεοπτική εκπομπή περί κατάθεσης πρότασης νόμου που να επιτρέπει την οπλοκατοχή, ώστε να μπορεί να αμύνεται μέσω πυροβολισμού το θύμα.
Την άρση της ασυλίας του ζήτησε με υπόμνημα του ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ τα μέλη της Επιτροπής έκριναν ότι χρησιμοποίησε ακραία φρασεολογία, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με τις διατάξεις περί μίσους και ρατσισμού.
Την τελική απόφαση για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από τη Θεσσαλονίκη
23:27
ΣΠΟΡ
Μετά από τρεις σερί ήττες... νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Βιλερμπάν
23:15
ΚΟΣΜΟΣ
Εσπευσμένα στο Μαϊάμι Ουκρανοί, Ρώσοι και Ευρωπαίοι διπλωμάτες με φόντο το τέλος του πολέμου
23:02
ΚΟΣΜΟΣ