Βουλή: Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
Ανανεώθηκε:
Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Η υπόθεση αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση που είχαν καταθέσει δύο Ρομά για δήλωση του σε τηλεοπτική εκπομπή περί κατάθεσης πρότασης νόμου που να επιτρέπει την οπλοκατοχή, ώστε να μπορεί να αμύνεται μέσω πυροβολισμού το θύμα.
Την άρση της ασυλίας του ζήτησε με υπόμνημα του ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ τα μέλη της Επιτροπής έκριναν ότι χρησιμοποίησε ακραία φρασεολογία, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με τις διατάξεις περί μίσους και ρατσισμού.
Την τελική απόφαση για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.
SPONSORED
Όταν το Terminator γίνεται πραγματικότητα: Ρομπότ - κλόουν κλώτσησε παιδί στην Κίνα
18:08
Ισραηλινός βομβαρδισμός σε γάμο στη Γάζα - Τουλάχιστον πέντε νεκροί
17:57
Τρίτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία μέσα σε τρεις εβδομάδες - Νεκρός 35χρονος
17:46
Τουρνάς: «Για κάθε πυρκαγιά που δεν θα ξεκινήσει, είναι μία μάχη που δεν θα χρειαστεί να δώσουμε»
17:34