ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Μυτιλήνη Ζαχαράκη και Αμυράς: Συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού

Στη Μυτιλήνη Ζαχαράκη και Αμυράς: Συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού
Photo Collage via INTIME NEWS

Τη Μυτιλήνη επισκέπτονται σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, το πρωί θα επισκεφθούν το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη και στελέχη στης Διεύθυνσης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου του υπουργείου Τουρισμού.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το πάρκο του Απολιθωμένου Δάσους και το θαλάσσιο Πάρκο Νησιώπης με το ειδικό σκάφος με γυάλινο πυθμένα. Επίσης, θα επιθεωρήσουν τις υπαίθριες ανασκαφικές θέσεις κατά μήκος του νέου αυτοκινητόδρομου Καλλονής-Σιγρίου και το υπό ολοκλήρωση νέο λιμάνι Σιγρίου.

Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη και ξενάγηση τους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους στο Σίγρι. Επίσης, σήμερα, το πρόγραμμα των δύο υφυπουργών περιλαμβάνει επισκέψεις στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στη Σκάλα Καλλονής, στους υγροτόπους του Κόλπου της Καλλονής και στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή.

Αύριο, Σάββατο 24Ιουλίου, η κ. Ζαχαράκη θα επισκεφθεί τον Μόλυβο όπου θα έχει επαφές με φορείς του τουρισμού στο νησί. Επίσης, πριν αναχωρήσει θα επισκεφθεί το Πλωμάρι και το αποστακτήριο μονάδας παραγωγής ούζου εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ