ΝΔ για πόθεν έσχες: Ο κ. Βαξεβάνης θα δώσει απαντήσεις για τις συκοφαντίες στη Δικαιοσύνη
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστος συκοφαντης κ.Βαξεβάνης συνεχίζουν, όπως κάθε Κυριακή, το γνωστό και αναμενόμενο πλέον πόλεμο λάσπης δια του εκδοτικού τους εκτελεστικού βραχίονα που δεν είναι άλλος από την εφημερίδα Documento», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Αυτή τη φορά όμως η χυδαιότητα τους ξεπέρασε κάθε όριο αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η απόσταση που τους χωρίζει με τους «μακελάρηδες» της δημοσιογραφίας είναι ελάχιστη», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.
Και συνεχίζει: «Η λάσπη τους εκτοξεύεται και εναντίον του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη που δεν βρίσκονται στη ζωή για να τους απαντήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.
Στη Δικαιοσύνη όμως θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ο κ.Βαξεβάνης για τις συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».
Η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της καταλήγει: «Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αντιλαμβάνονται πλέον, ότι η μόνιμη καταφυγή στις προσωπικές επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, είναι απότοκο της πολιτικής του απελπισίας».
Η Καμίλα συνάντησε την Ζιζέλ Πελικό - «Δεν μπορούσα να αφήσω κάτω το βιβλίο σου»
23:48
ΗΠΑ: Δικαστικό μπλόκο στην δημοσιοποίηση της έκθεσης για τα έγγραφα που παρακράτησε ο Τραμπ το 2021
23:37
Εμπάργκο από την κυβέρνηση Μακρόν στον Αμερικανό πρέσβη Κούσνερ - Δεν πήγε στο ΥΠΕΞ για εξηγήσεις
23:24
Έρχονται τα πρώτα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ για 7,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων
23:15