ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη Μητσοτάκη σε Κεραμέως για τις επιθέσεις που δέχεται

Στήριξη Μητσοτάκη σε Κεραμέως για τις επιθέσεις που δέχεται
ΙΝΤΙΜΕ

Κατά πληροφορίες ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκε από τον Νίκο Φίλη και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχουν δεχθεί και άλλες υπουργοί της κυβέρνησης, όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου, Λίνα Μενδώνη και Αριστοτελία Πελώνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμπλέξει στην κριτική του με αφορμή το θέμα των Πανελληνίων Εξετάσεων, τα παιδιά της Νίκης Κεραμέως:

«Έχετε δύο παιδιά μικρά, κυρία υπουργέ, όταν μεγαλώσουν θα θυμούνται, θα ακούσουν ότι η μητέρα τους στα χρόνια αυτά, που ήταν μικρά αυτά τα παιδιά, κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια. Αυτό είναι το παράσημο σας. Το μαχαίρι βάλτε μέσα όταν μιλάτε. Ντροπή σας, είστε και μητέρα νέων παιδιών. Είστε απαράδεκτη. Έχετε ένα μαχαίρι και το ανεμίζετε, μαζί το τυλίγετε με δημοσκοπήσεις ψεύτικες, στημένες, που τις διαψεύδει η ζωή», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης.

Σωρεία αντιδράσεων αλλά και κύμα συμπαράστασης είχε προκαλέσει το πρωτοσέλιδο με τον αήθη τίτλο και τη σεξιστική επίθεση εναντίον της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, μετά τις δηλώσεις της τελευταίας για τις πιθανές κυρώσεις που θα επίσειε για τους εργαζόμενους η μη συμμόρφωση με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Στον καμβά της κριτικής εναντίον των γυναικείων στελεχών, την οποία η κυβέρνηση έχει στηλιτεύσει γιατί όπως έχει καταγγείλει έχουν υπερβεί τα όρια της πολιτικής κριτικής, συμπεριλαμβάνονται οι επιθέσεις εναντίον της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, για τις υποθέσεις Λιγνάδη, τις παρεμβάσεις στην Ακρόπολη αλλά και για την επίδειξη μόδας από τον Οίκο Μόδας Dior.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ