ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας κατά Μητσοτάκη για πυρκαγιές: «Ας μην προκαλεί με selfie»

Τσίπρας κατά Μητσοτάκη για πυρκαγιές: «Ας μην προκαλεί με selfie»
INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών. Τουλάχιστον όμως όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες» δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επιτιθέμενος κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η σκέψη μου σήμερα είναι στην Αχαΐα που δοκιμάζεται. Είναι στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται, σε αυτούς που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο Ρίο, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που συνεχίζουν για μία ακόμη μέρα να δίνουν τη μάχη κατά της φωτιάς» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών. Τουλάχιστον όμως όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες» προσθέτει.

«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό» αναφέρεται παράλληλα σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται, τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες» προστίθεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ