Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο - Γεννηματά: Ακόμα μία μεγάλη διάκριση για τον «Άρχοντα των Κρίκων»
Τα συγχαρητήρια στον «προσηλωμένο πάντα στο στόχο του» «Άρχοντα των Κρίκων» εκφράζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, σε ανάρτησή της στα social media για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια.
Συγκεκριμένα η κυρία Γεννηματά αναφέρει:
«Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον "Άρχοντα των Κρίκων" Λευτέρη Πετρούνια. Με επιμονή, προσηλωμένος πάντα στο στόχο του, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και έκανε ξανά υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια!»
Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη - Τσίπρα
Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια έστειλαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Ο "Άρχοντας των Κρίκων" μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Συγχαρητήρια! Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός.
Με τη σειρά του ο κ. Τσίπρας έγραψε:
«Λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το κατάφερε. Είναι ένας αθλητής παγκόσμιας ακτινοβολίας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει».
SPONSORED
Κάγια Κάλας: «Ενισχύεται η επιχείρηση ASPIDES - Αν χρειαστεί, θα επεκταθεί στο Ορμούζ»
21:28
«Το Κίεβο έπληξε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στο Όρενμπουργκ της Ρωσίας», λέει ο Ζελένσκι
21:17
Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα στους οκτώ συλληφθέντες
21:10
Εκτός κινδύνου ο 22χρονος παίκτης του Survivor - H ανακοίνωση της παραγωγής
21:06