Μητσοτάκης από Ηλεία: Αυτοψίες και μελέτη για τυχόν διαβρώσεις και πρόληψη άλλων καταστροφών
Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε αυτοψία στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας, αρμόδιοι φορείς του παρουσίασαν τη λειτουργία του αυτόματου συστήματος πυρόσβεσης και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις στα ενεργά μέτωπα.
«Η πρόληψη λειτούργησε και τουλάχιστον δεν δημιουργήθηκε εδώ η πυρκαγιά», ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι ανάγκη να γίνουν παρεμβάσεις προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη θωράκιση αλλά και να γίνουν άμεσα αυτοψίες και μελέτη για τυχόν διαβρώσεις και πρόληψη άλλων καταστροφών.
Επίσης τοπικοί φορείς υπογράμμισαν στον πρωθυπουργό την ανάγκη να ξεκινήσουν αμέσως ενέργειες για την καλύτερη θωράκιση των περιοχών και την αποτελεσματικότητα της πυρόσβεσης, όταν παρίσταται ανάγκη, όπως επίσης και για την αποφυγή πλημμυρών εκεί που έχουν προκληθεί διαβρώσεις.
ΗΠΑ: Ισόβια στον δράστη της απόπειρας δολοφονίας κατά του Τραμπ
20:39
Συγκλονίζει ο δύτης που επιχείρησε στην τραγωδία της Χίου: «Ανασύραμε 12 πτώματα,ζήσαμε τραγικές στιγμές»
20:39
Γαλλία: Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο Κινέζοι, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κατασκoπεία
20:31
Δύο συλλήψεις για διακίνηση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων – Κατασχέθηκαν πάνω από 900 έγγραφα
20:20