ΣΥΡΙΖΑ: «Θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη περισσότερα έργα, λιγότερα λόγια»
Σκληρή απάντηση στο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής».
«Θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια τούτες τις κρίσιμες ώρες» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
H κατάσταση δυστυχώς είναι εξαιρετικά σοβαρή, σε αντίθεση με το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Από τους χλευασμούς για τις έγκαιρες προειδοποιήσεις ειδικών και του κ. Τσίπρα της περασμένης εβδομάδας και τα συγχαρητήρια υπουργών μεταξύ τους για την «υποδειγματική» κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη, μια αναζωπύρωση, λίγες ώρες μετά, κατακαίει εκτός ελέγχου το λεκανοπέδιο.
Τώρα πράγματι δεν είναι η ώρα απόδοσης ευθυνών.
Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να σωθούν ανθρώπινες ζωές, αλλά και τα σπίτια, οι περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας.
Και αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει με διαγγέλματα επικοινωνιακής διαχείρισης της καταστροφής.
Θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια τούτες τις κρίσιμες ώρες.
Επιστρέφει στην Αθήνα το δεύτερο «κύμα» εκδρομέων του Πάσχα - Με χαμηλές ταχύτητες στη Μεταμόρφωση (vid)
18:39
Tραμπ: «Πιθανές νέες συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν σε δύο μέρες» - Ρούμπιο: «Ιστορική ευκαιρία για Ισραήλ και Λίβανο»
18:30
Αυτά ήταν τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2025 (pics)
18:25
«Αδράξτε την ευκαιρία»: Κοινή έκκληση 17 χωρών μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα σε Λίβανο - Ισραήλ
18:18