Πέτσας για φωτιές: Τα fake news βλάπτουν την προσπάθεια που κάνουμε
Ανάρτηση έκανε το Σάββατο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, με αφορμή αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, ότι μόνον το 2021 έχουν διατεθεί από την κυβέρνηση 1,7 εκατ. ευρώ για δράσεις πυροροστασίας.
«Όσοι αυτή την ώρα σπεκουλάρουν "εμπρηστικά" με fake news, βλάπτουν την προσπάθεια που κάνουμε -κράτος, αυτοδιοίκηση και πολίτες, ενωμένοι- να αντιμετωπίσουμε μια πολυμέτωπη κόλαση», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.
«Τελευταίο ψέμα που διακινούν είναι ότι για δράσεις πυροπροστασίας έχουν διατεθεί φέτος δήθεν 1,7 εκατ. ευρώ από την Ελληνική Κυβέρνηση. Η αλήθεια είναι ότι, μόνο από το υπουργείο Εσωτερικών, με υπογραφή μου, έχουν διατεθεί από τον Μάιο μέχρι σήμερα 22,9 εκατ. ευρώ (βλέπε επισυναπτόμενο Πίνακα). Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε, κάνοντας ό,τι χρειαστεί», καταλήγει ο κ. Πέτσας.

Η ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα στο twitter
Η αναπλήρωση των αποθεμάτων καυσίμων στις αερομεταφορές «θα χρειαστεί μήνες», σύμφωνα με την IATA
10:17
Artemis II: Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή στη Σελήνη - Τι έδειξε η αποστολή της NASA (pics)
10:10
Άγιο Φως: Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή - Πώς θα γίνει η τελετή (vid)
10:10
Ανήλικος κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη
10:09