ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους

ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

«Χαιρετίζω την επανεμφάνιση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας ενημερώσει για τίποτα», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Σε μια στιγμή κρίσης αντί για ενημέρωση η κυρία Πελώνη κρύβεται. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό!», συνεχίζει και καταλήγει:

«Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, μήπως και γλυτώσουν τις ευθύνες τους, απορρίπτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους».

Νωρίτερα σήμερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη,δήλωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ότι πρόκειται για επιλογή της κυβέρνησης «η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά», στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της από το ξέσπασμα του πύρινου εφιάλτη που μαίνεται στη χώρα.

«Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και ο,τιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα. Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δύο αναρτήσεις της, η κυβενρητική εκπρόσωπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ