M. Kόκκινος στο CNN Greece: Κάθε προξενείο και ένα ΚΕΠ για τους απόδημους
Ο κ. Μιχάλης Κόκκινος, γενικός γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Greece ανακοίνωσε την επανασύσταση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών που θα διευκολύνουν στις συναλλαγές, τους Έλληνες της διασποράς.
Πρόκειται για απόφαση, όπως επισημαίνει ο κ. Κόκκινος, του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά και του υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Το πρώτο βήμα γίνεται με την ηλεκτρονική διασύνδεση και τη δημιουργία κοινής βάσης δεδομένων των υπουργείων Εξωτερικών και Εσωτερικών.
Η μεταφορά των δημοτολογίων έγινε πιλοτικά στο προξενείο του Ντίσελντορφ και στόχος είναι τα επόμενα χρόνια σε κάθε προξενείο να λειτουργεί και ένα ΚΕΠ για τους απόδημους.
Oλόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κόκκινου μπορείτε να τη δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί:
Μ. Κόκκινος στο CNN Greece: Δεν θα κλείσουν ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52
Βενεζουέλα: Η καταστροφή προκαλεί ρωγμές και στην κυβέρνηση- Ο ρόλος των ΗΠΑ και η θέση της Προέδρου
23:51
Τουρκία: Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχειρήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
23:41
Πλήγματα των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ - Έκρηξη στην περιοχή Σιρίκ στο Ιράν
23:39