ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος
«Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ρωτά «αν συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντα του» και «αν συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού».
Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι «τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά».
«Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος».
«Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;», σημειώνει, για να τονίσει πως «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο...».
SPONSORED
ΑΑΔΕ: Στόχος ληξιπρόθεσμες οφειλές 3,2 δισ. - ΑΙ και ηλεκτρονικά μέσα στη «μάχη»
08:40
Πώς οι συζητήσεις με το ChatGPT αξιοποιούνται σε εξιχνιάσεις εγκλημάτων
08:30
Τραμπ: Εξουδετέρωθηκε ο δεύτερος στην ιεραρχία του ISIS παγκοσμίως, Αμπού Μπιλάλ αλ Μινούκι
08:19
Η Ιταλία έστειλε δύο ναρκαλιευτικά στα Στενά του Ορμούζ
08:10