ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής από Βαρυμπόμπη: Ταχύτατη η διαδικασία καταγραφής ζημιών - Δεν θα μείνει κανείς μόνος

Καραμανλής από Βαρυμπόμπη: Ταχύτατη η διαδικασία καταγραφής ζημιών - Δεν θα μείνει κανείς μόνος
facebook

Την Βαρυμπόμπη που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές, όπου συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τα ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισκέφθηκε σήμερα ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος σε ανάρτησή του σημείωσε ότι γίνεται ότι είναι δυνατόν για την ταχεία ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπογράμμισε ότι η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες, και ότι οι μηχανικοί εργάζονται ακατάπαυστα ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η καταγραφή των ζημιών.

«Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος», επισήμανε.

Ειδικότερα, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Οι εικόνες που αντικρίσαμε μας προκαλούν οδύνη. Όμως όλοι μαζί, η πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς, θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες για να επουλωθούν οι πληγές όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Οι μηχανικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών. Και για αυτό θέλω δημόσια - όπως το έκανα και κατ´ ιδίαν- να τους ευχαριστήσω. Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής, κατά την επίσκεψή του στη Βαρυμπόμπη συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ