ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Η δήθεν συγγνώμη του είναι «κενό γράμμα»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Η δήθεν συγγνώμη του είναι «κενό γράμμα»
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός για το ζήτημα των πυρκαγιών στην Ελλλάδα.

Ο κ. Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «αμετροεπή, αμετανόητο και αλαζόνα», λεγόντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης με τη μισή Ελλάδα να καίγεται για δέκα μέρες είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου "θα είναι καλύτεροι"».

«Για την καταστροφή στην Εύβοια και στην μισή Ελλάδα φταίει η αναζωπύρωση στην Βαρυμπόμπη. Για το γεγονός ότι οι υπουργοί του αλληλοσυγχαίρονταν την ώρα της αναζωπύρωσης φταίει ο καύσωνας και η κλιματική κρίση. Στο γεγονός ότι σταμάτησε το πρόγραμμα δασοπροστασίας με 5.066 εργαζόμενους δεν είδε κάποιο πρόβλημα», έγραψε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Ο εκνευρισμός και η ένοχη σιωπή του για την αναβάθμιση στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστική, που είχαν αποπεμφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι, δείχνει την ολοκληρωτική αδυναμία αυτοκριτικής. Καμία σοβαρότητα απέναντι στο μέγεθος της πρόκλησης, κανένας σεβασμός απέναντι στον πόνο των ανθρώπων, καμία διάθεση αυτοκριτικής. Η δήθεν συγγνώμη του είναι κενό γράμμα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε: «Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη. Όποια αλλαγή και να κάνει σε πρόσωπα δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες για την καταστροφική διαχείριση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ