ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή - κάλεσμα Πλακιωτάκη προς λιμενικούς: Εμβολιαστείτε άμεσα

Επιστολή - κάλεσμα Πλακιωτάκη προς λιμενικούς: Εμβολιαστείτε άμεσα
INTIME/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Kάλεσμα προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής και το προσωπικό του υπουργείου Ναυτιλίας, που δεν έχει εμβολιαστεί, να προχωρήσουν άμεσα σε εμβολιασμό, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλές τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό του κορωνοϊού και τις μεταλλάξεις του, απευθύνει με επιστολή του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, η επιστολή εστάλη σήμερα προς όλες τις αρμόδιες διευθύνσεις του Λιμενικού Σώματος και των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας και σε αυτήν ο κ. Πλακιωτάκης επισημαίνει ότι «ο εμβολιασμός, ειδικότερα όσων έρχονται σε επαφή με μεγάλο αριθμό πολιτών, αλλά και όσων υπηρετούν σε θέσεις μέγιστης ευθύνης για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας και την ασφάλεια των συμπατριωτών μας, αποτελεί ταυτοχρόνως κοινωνική ευθύνη και εθνική προτεραιότητα».

Επισημαίνει ότι τα στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας, αλλά και του Λιμενικού Σώματος έχουν διαχρονικά αποδείξει ότι συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα και λειτουργούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και καλεί όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα, να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους και να παρακινήσουν και τους συναδέλφους τους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, να εμβολιαστούν.

«Η προστασία της υγείας σας, η προστασία της υγείας αγαπημένων σας προσώπων, η προστασία των συναδέλφων σας και των πολιτών, αποτελούν κρίσιμη προτεραιότητα για να είστε υγιείς και να μπορείτε να προσφέρετε σημαντικό έργο για την πατρίδα» επισημαίνει στην επιστολή του ο υπουργός Ναυτιλίας.

Προσθέτει επίσης, ότι «η ανθρωπότητα, η πατρίδα μας, κάθε μία και κάθε ένας από εμάς, βιώνουμε εδώ και 16 μήνες, μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έχει ιδιαιτέρως δυσμενείς επιπτώσεις όχι μόνο στην καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής και την οικονομία, αλλά -δυστυχώς- και στην υγεία διακοσίων μέχρι σήμερα εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, με πολύ μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ