ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτιά στα Βίλια - Γεννηματά: Ανίκανο το επιτελικό κράτος, αρκετά με τα επικοινωνιακά σόου

Φωτιά στα Βίλια - Γεννηματά: Ανίκανο το επιτελικό κράτος, αρκετά με τα επικοινωνιακά σόου
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε την Πέμπτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή, τα πύρινα μέτωπα στην ευρύτερη περιοχή των Βιλίων, στη Δυτική Αττική.

Η κυρία Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανικανότητα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιδίδεται σε επικοινωνιακά σόου, αντί να ασχολείται με το πρόβλημα.

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά

«Στα Βίλια για 4η ημέρα κινδυνεύουν η ζωή και η περιουσία των πολιτών, και καταστρέφεται το δάσος. Οι δικαιολογίες περιττεύουν. Πρόκειται για ανικανότητα του επιτελικού κράτους, αναποτελεσματικότητα του συστήματος πολιτικής προστασίας, απουσία συστήματος πρόληψης και έλλειψη συντονισμού των αρμοδίων. Ο κ. Μητσοτάκης ας ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με το πρόβλημα, αρκετά με τα επικοινωνιακά shows».

Υπενθυμίζεται ότι για τέταρτο συνεχόμενο εικοσιτετράωρο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη στα Βίλια, όπου μαίνονται συνολικά τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα στις περιοχές Παλαιοχώρι. Καραούλι, Παλαιοκούνδρα, Άγιος Γεώργιος και στο Όρος Πατέρας, καίγοντας ό,τι έχει απομείνει από ένα σημαντικό πνεύμονα πρασίνου στη Δυτική Αττική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ