ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για την επιθεώρηση στον Έβρο: Επικοινωνιακά σόου την ώρα που καίγεται η χώρα

ΣΥΡΙΖΑ για την επιθεώρηση στον Έβρο: Επικοινωνιακά σόου την ώρα που καίγεται η χώρα
INTIME

Για επικοινωνιακό σόου προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση με αφορμή την σημερινή επίσκεψη των Νίκου Παναγιωτόπουλου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον Έβρο.

«Όταν η ανικανότητα συναντάει την απόγνωση, τότε έχουμε εικόνες σαν αυτές από την επιθεώρηση των δύο υπουργών στον Έβρο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σχόλιο του για την επίσκεψη των Νίκου Παναγιωτόπουλου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης στην απέλπιδα προσπάθεια του να αλλάξει την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν κάψει τη μισή χώρα με άπνοια, δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά σοβαρά εθνικά θέματα, στήνοντας κακόγουστα επικοινωνιακά σόου με πρωταγωνιστές υπουργούς του».

Προσθέτει πως η «εικόνα του κ. Χρυσοχοΐδη να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες την ώρα που καίγονται για 5η μέρα τα Βίλια, είναι επιεικώς τραγική. Αλλά δε φταίει ο ίδιος, εντολές του αρχηγού του επιτελικού μπάχαλου εκτελεί». «Να τους χαίρεται και να τον χαίρονται», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα επιτρέψουμε απόπειρα παραβίασης των συνόρων μας»

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά τη σημερινή επίσκεψή τους στον Έβρο, διαβεβαίωσαν ότι «τα σύνορά μας θα παραμείνουν ασφαλή και απαραβίαστα».

«Αποτελεί απόφασή μας - κι αυτή είναι η εντολή του Πρωθυπουργού που μεταφέρουμε σήμερα εδώ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας και στους τοπικούς φορείς - η υπεράσπιση των συνόρων μας. Τα σύνορά μας θα παραμείνουν ασφαλή και απαραβίαστα. Δεν θα επιτρέψουμε ασύντακτες και άτακτες κινήσεις και δεν θα επιτρέψουμε καμιά απόπειρα παραβίασής τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιωτόπουλος διαβεβαίωσε ότι «η Ελλάδα συνεχίζει να θωρακίζεται απέναντι σε κάθε δυνητική ή υπαρκτή απειλή ασφαλείας».

Διαβάστε περισσότερα: Χρυσοχοΐδης - Παναγιωτόπουλος στον Έβρο: Τα σύνορα θα παραμείνουν απαραβίαστα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ