Κορωνοϊος - Γεννηματά: Η κυβέρνηση απέτυχε να πιάσει το στόχο που είχε θέσει για τους εμβολιασμούς
Ανανεώθηκε:
«Η πανδημία καλπάζει. Η κυβέρνηση απέτυχε να πιάσει το στόχο που και η ίδια είχε θέσει για τους εμβολιασμούς. Το τείχος ανοσίας παραμένει ανίσχυρο. Ο μίσος -περίπου- πληθυσμός παραμένει ανεμβολίαστος».
Αυτά τονίζει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της. Και προσθέτει το εξής:
«Έχουμε έγκαιρα εδώ και μήνες προτείνει: Προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες με κινητά συνεργεία εμβολιασμού από τον ΕΟΔΥ και σε απομακρυσμένες περιοχές.
Ειδικό σχέδιο για το ασφαλές άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Προετοιμασία του ΕΣΥ για να αντέξει την πίεση που αυξάνεται.
Σοβαρός έλεγχος της τήρησης των μέτρων που ανακοινώνονται, έχει ευθύνη η κυβέρνηση για τη χαλάρωση και τον εφησυχασμό. Είναι ώρα για δράση τώρα».
Βενεζουέλα: «Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ τον ακριβή αριθμό νεκρών» - Συνθήκες πολέμου στα νοσοκομεία
15:10
Έμπολα: Έως 3,6 δισ. δολάρια το κόστος από το ξέσπασμα του ιού στην Αφρική, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
15:09
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 9.3% η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ - Πτώση για Καρυστιανού
15:05
Πετράλωνα: Drone συνδράμει στις έρευνες στα ερείπια του κτηρίου
15:00