ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και Δένδια στον Θανάση Κωνσταντινίδη

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και Δένδια στον Θανάση Κωνσταντινίδη
ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συγχαρητήρια στον Θανάση Κωνσταντινίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, έστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ! Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, μας έκανε περήφανους για ακόμη μία φορά!», αναφέρει στον λογαρισμό του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Ν. Δένδια

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Αθανάσιο Κωνσταντινίδη ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Αγώνες του Τόκιο, με τον Παραολυμπιονίκη μας Αθανάσιο Κωνσταντινίδη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στην κορίνα F32. Θερμά συγχαρητήρια!», ανέφερε.

Τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα από τον «ασημένιο» Κωνσταντινίδη

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32, χαρίζοντας το τέταρτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 51χρονος αθλητής, έχοντας ως κορυφαία επίδοση τα 38.68μ, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος της κορίνας F32. Πρώτος αναδείχθηκε ο Λίου Λι με κορυφαία βολή στα 45.39μ και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Γουαλίντ Φεράχ με 35.34μ.

Ο Κωνσταντινίδης είχε λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα της σφαιροβολίας, καταρρίπτοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ με βολή στα 10 μέτρα και 39 εκατοστά!

Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Τόκιο, στην Άρση βαρών σε πάγκο, Δημήτρης Μπακοχρήστος, παράλληλα, επιστρέφει αύριο Κυριακή στην Ελλάδα. Μαζί του ταξιδεύει και ο 7ος Παραολυμπιονίκης στους Αγώνες της ιαπωνικής πρωτεύουσας Πασχάλης Κουλούμογλου, αλλά και η 8η Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Ευθυμία Γκουλή. Η πτήση είναι της "EMIRATES" μέσω Ντουμπάι, με ώρα άφιξης στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ