ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Αντώνη Τσαπατάκη

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Αντώνη Τσαπατάκη
ΙΝΤΙΜΕ

Τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, συνεχάρη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια στον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, που με επιμονή και σκληρή δουλειά τα κατάφερε και κατέκτησε το χάλκινο στα 100 μ. πρόσθιο», αναφέρει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.

Τα συγχαρητήριά του στον Παραολυμπιονίκη έδωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Η συγκομιδή μεταλλίων συνεχίζεται στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για την Ελληνική Ομάδα», ανέφερε. «Συγχαρητήρια στον Αντώνη Τσαπατάκη για το χάλκινο μετάλλιο στην κολύμβηση (100 μέτρα πρόσθιο)!».

Νωρίτερα, τον Αντώνη Τσαπατάκη, συνεχάρησαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης χάρισε στην Ελλάδα το 5ο μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κολύμβηση στα 100μ. πρόσθιο SB4 με χρόνο 1:40.20

Πρόκειται για το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής μετά από αυτά που κατέκτησαν οι Μπακοχρήστου, Τριανταφύλλου και Μιχαλεντζάκης, ενώ το αργυρό κατέκτησε ο Κωνσταντινίδης στον στίβο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ