ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ για πυρόπληκτους: Κόμμα της υποκρισίας και fake ευαισθησίας
«Κόμμα της υποκρισίας» χαρακτηρίζει η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου στην περίπτωση των πυρόπληκτων, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει ότι υποδυόταν τον αγανακτισμένο υπερασπιστή τους.
Όπως αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, ενώ ο κ. Τσίπρας «υποδυόταν τον υπερασπιστή των πυρόπληκτων», χθες στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τα μέτρα υπέρ αυτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας υποδυόταν τον αγανακτισμένο υπερασπιστή των πυρόπληκτων για τους οποίους δήθεν κόπτεται».
«Χθες, το κόμμα του καταψήφισε τα μέτρα υπέρ των πυρόπληκτων. Δυστυχώς αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της υποκρισίας, της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και της fake ευαισθησίας».
Νεκρός από πυρά της αστυνομίας ο δράστης της επίθεσης σε σουπεράρκετ στο Κίεβο - Άλλοι πέντε έχασαν τη ζωή τους
18:52
«Όπισθεν» ολοταχώς κάνουν τα δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ - Βίντεο
18:40
Η Χεζμπολάχ αρνείται κάθε εμπλοκή στον θάνατο Γάλλου κυανόκρανου στο Λίβανο
18:29
Σε εγχείρηση για ειλεό υποβλήθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη
18:17