Συνάντηση Δένδια με γερουσιαστές των ΗΠΑ: «Ψηλά» Ανατολική Μεσόγειος και Μέση Ανατολή
Με τους Αμερικανούς γερουσιαστές, Κρις Μέρφι (Chris Murphy), και Τζον Όσοφ (Jon Ossoff), θα συναντηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθεί η περαιτέρω ενδυνάμωση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-ΗΠΑ, υπό το φως της πρόσφατης επίσκεψης του προέδρου της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ (Robert Menendez) στην Αθήνα, καθώς και την προσεχή μετάβαση του υπουργού Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον, κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβριο.
Επίσης, αναμένεται να γίνει ενδελεχής συζήτηση για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, υπό το φως των πρόσφατων επισκέψεων των εν λόγω δύο γερουσιαστών σε χώρες της περιοχής.
Στη Βουλή το ν/σ για την ίση αμοιβή ανδρών και γυναικών - Ποιοι υγειονομικοί εντάσσονται στα βαρέα
07:52
Χειροπέδες σε επιδειξία έξω από το Πάντειο - Τον κατήγγειλε 26χρονη φοιτήτρια
07:49
Είναι ακριβό ένα air condition στο Παρίσι;
07:45
Φωτιά στο Αιγάλεω: Kαίει για πάνω από 16 ώρες – Αναζωπύρωση και διακοπή κυκλοφορίας στην Ορφέως
07:40