Συνάντηση Δένδια με γερουσιαστές των ΗΠΑ: «Ψηλά» Ανατολική Μεσόγειος και Μέση Ανατολή
Με τους Αμερικανούς γερουσιαστές, Κρις Μέρφι (Chris Murphy), και Τζον Όσοφ (Jon Ossoff), θα συναντηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθεί η περαιτέρω ενδυνάμωση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-ΗΠΑ, υπό το φως της πρόσφατης επίσκεψης του προέδρου της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ (Robert Menendez) στην Αθήνα, καθώς και την προσεχή μετάβαση του υπουργού Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον, κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβριο.
Επίσης, αναμένεται να γίνει ενδελεχής συζήτηση για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, υπό το φως των πρόσφατων επισκέψεων των εν λόγω δύο γερουσιαστών σε χώρες της περιοχής.
Θεσσαλονίκη: Ενδείξεις οπαδικού κινήτρου πίσω από τη δολοφονία του 20χρονου λέει ο Χρυσοχοΐδης
12:55
ΟΗΕ: Έναρξη έρευνας για το πολύνεκρο πλήγμα στο σχολείο θηλέων στο Ιράν
12:55
Μητστοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε καμία επιχείρηση στα στενά του Ορμούζ
12:53
Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα- Παραμένουν κρατούμενοι οι οκτώ
12:53