ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Μεϊμαράκη σε Τσίπρα και κυβέρνηση απόψε στις προγραμματικές

Επίθεση Μεϊμαράκη σε Τσίπρα και κυβέρνηση απόψε στις προγραμματικές
Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να εξαπολύσει σήμερα το βράδυ από το βήμα της Βουλής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ο Πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει λόγο για “πολιτική απάτη” του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, για να προλάβει τη σφοδρή φοροκαταιγίδα που έρχεται να πλήξει την ελληνική κοινωνία.

Επισημαίνοντας πως το τρίτο μνημόνιο φέρει την υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου ο κ. Μειμαράκης αναμένεται να επικεντρώσει την κριτική του στο γεγονός ότι λίγες μέρες μετά τις εκλογές τα ψέματα της κυβέρνησης αποκαλύπτονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα πως κέρδισε τις εκλογές με ψέματα και κάλπικες υποσχέσεις.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ, η κυβέρνηση με τη στάση της θα παρατείνει τα αδιέξοδα στη χώρα φέροντας απόγνωση στους πολίτες. Σε αυτή τη λογική η ΝΔ θα καταψηφίσει σήμερα στη Βουλή, τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης όπως θα κάνει από εδώ και πέρα και με όσα μέτρα θεωρεί πως είναι υφεσιακά και εμποδίζουν την ανάπτυξη. Ο κ. Μεϊμαράκης πάντως θα ξεκαθαρίσει πως η ΝΔ θα προτείνει και θα στηρίξει αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που φέρνουν επενδύσεις και δημιουργούν θέσεις εργασίας αλλά και μέτρα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής τηρώντας στάση ευθύνης στο κοινοβούλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ