ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2021 - Ελληνική Λύση κατά Μητσοτάκη: Κύκνειο άσμα μιας καταστροφικής κυβέρνησης η ομιλία του

ΔΕΘ 2021 - Ελληνική Λύση κατά Μητσοτάκη: Κύκνειο άσμα μιας καταστροφικής κυβέρνησης η ομιλία του
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον απόηχο των εξαγγελιών του από το βήμα της 85ης ΔΕΘ, εξαπέλυσε το βράδυ του Σαββάτου και η Ελληνική Λύση.

«Η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο αποτελεί το κύκνειο άσμα της καταστροφικής κυβέρνησης που συναγωνίζεται πλέον "επάξια" αυτή της κυβέρνησης Σημίτη στα ολέθρια για την πατρίδα αποτελέσματα. Ακόμα και το σύνθημα "η Ελλάδα αλλάζει" ανήκει στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του 2002!», σημειώνει η Ελληνική Λύση και προσθέτει:

«Η μοναδική "ειλικρινής" τοποθέτηση του κύριου Μητσοτάκη είναι ότι κατά την διάρκεια της κυβέρνησης του η Ελλάδα αντιμετωπίζει πρωτοφανείς κρίσεις και καταστροφές. Η υπόλοιποι ομιλία του είναι ένα αποκύημα φαντασίας το οποίο θα ζήλευε και ο φον Ντένικεν. Η Ελλάδα δυστυχώς "οδεύει στον γκρεμό κοιτώντας ψηλά", εκεί που δεν μπορεί να φτάσει με τη Νέα Δημοκρατία».

Η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι «ένας πρωθυπουργός που πανηγυρίζει για μία οικονομία που καταστρέφεται από την εκτίναξη του αρνητικού ισοζυγίου και του δημοσίου χρέους, για τα οποία δεν έκανε την παραμικρή αναφορά. Είπε ψέματα για το μεταναστευτικό, ψέματα για την πανδημία, ψέματα για την οικονομία και την κοινωνία. Οι παράνομοι μετανάστες όμως πνίγουν την Ελλάδα. Πληρώσαμε ίσως το βαρύτερο τίμημα στην ΕΕ από την πανδημία. Ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι εκποίησε την Εγνατία οδό απεμπολώντας δισεκατομμύρια μελλοντικών εσόδων. Μίλησε για αναστολή πληρωμών αντί για διαγραφή, όταν ο ίδιος έκλεισε τις επιχειρήσεις οδηγώντας τες σε καταστροφή. Υπερηφανεύτηκε ακόμα και για την "αύξηση καταθέσεων", που ήταν αναμενόμενη αφού κατέρρευσε η κατανάλωση λόγω των καθολικών κλεισιμάτων. Προανήγγειλε» για άλλη μια φορά τα τελευταία 30 χρόνια, το μετρό με την μία γραμμή! Παγκόσμια πρωτοτυπία…».

Σύμφωνα με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «ο κ. Μητσοτάκης υπερηφανεύτηκε για τα Ραφάλ, τα οποία ήταν επιτακτική απαίτηση της Ελληνικής Λύσης, την ώρα που απαξιώνει πλήρως την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, ενώ η αντίστοιχη τουρκική καλπάζει».

Ανέφερε δε ότι «με θράσος απευθύνθηκε στα Ελληνόπουλα, όταν η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑΑ και το ΚΙΝΑΛ "έδιωξαν" 600,000 εκτός Ελλάδας! Αντί να δημιουργήσει αξιοπρεπείς δουλειές για να μείνουν τα παιδιά μας στην Ελλάδα, τάζει επιδόματα, εκ περιτροπής εργασία, ακόμα και data για όσα παιδιά εμβολιαστούν!».

«Καταργεί τον φόρο στις γονικές παροχές, όταν τα σπίτια των Ελλήνων είναι υποθηκευμένα! Διατηρεί το άδικο και οριζόντιο Τέλος Επιτηδεύματος, την ώρα που ισχυρίζεται ότι μειώνει την φορολογία. Ως άλλος Χότζας, αφού διπλασίασε την τιμή του καφέ, αύξησε την τιμή του ρεύματος, άφησε τις ζωοτροφές να αυξηθούν κατά 50%, τώρα υπόσχεται ενίσχυση - φιλοδώρημα. Ανακοίνωσε απαγόρευση αλιείας για τους Έλληνες σε μέρος των ελληνικών θαλασσών, αντί να απαγορεύσει στους Τούρκους αλιείς να λυμαίνονται και να καταστρέφουν τις θάλασσες μας. Τέλος, ξεκαθάρισε την δέσμευση του να γεμίσει την Ελλάδα ανεμογεννήτριες προς όφελος της γερμανικής βιομηχανίας, αυξάνοντας την ενεργειακή μας εξάρτηση. Την ώρα που η Γερμανία συνεχίζει ανενόχλητη την λιγνιτική παραγωγή», συνέχισε η Ελληνική Λύση.

Κατέληξε δε η ανακοίνωση του κόμματος:

«Μία επικίνδυνη κυβέρνηση που ανακάλυψε "λεφτόδεντρα" στα δανεικά και σήμερα έδειξε πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει αυτή την πρακτική που οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή. Μία κυβέρνηση που δεν αξίζει στην Ελλάδα και τους Έλληνες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ