ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μπαχρέιν ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης

Στο Μπαχρέιν ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στη Μανάμα του Μπαχρέιν έφτασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, τον κ. Αναστασιάδη υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Δρ Αμπντελατίφ μπιν Ρασίντ αλ-Ζαγιάνι (Abdullatif bin Rashid Al Zayani) και ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της χώρας, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές.

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας συνοδεύουν στο Μπαχρέιν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, η υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, ο υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σύμμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Παλάτι Gudhaibiya, όπου θα τύχει υποδοχής από τον Βασιλιά Χαμάντ μπιν Ίσα Χαλίφα (Hamad bin Isa Khalifa), με τον οποίον θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Νωρίτερα ο κ. Αναστασιάδης θα μεταβεί στο Συμβούλιο Οικονομικής Ανάπτυξης του Μπαχρέιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ