ΔΕΘ 2021: «Υπουργικό τουρνουά» στο Warcraft III - Ποιος κέρδισε
Την ευκαιρία να παίξουν ένα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ, είχαν την Κυριακή οι Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Πιερρακάκης και Θοδωρής Λιβάνιος.
Τα τρία κυβερνητικά στελέχη «κοντραρίστηκαν» σε ένα ψηφιακό παιχνίδι στρατηγικής, το Warcraft III Reforged.
«Ήταν μια τιτανομαχία στην οποία κατάφερα να επικρατήσω του Θοδωρή του Λιβάνιου, ο στρατός μου τον κατατρόπωσε, αλλά μετά έπεσα πάνω στον τιτάνα Πιερρακάκη…» ανέφερε χιουμοριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.
«Στη ΔΕΘ υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο περίπτερο με πολλούς χώρους για να παίξουν videogames έρχονται πάρα πολλοί νέοι. Είναι ο κατεξοχήν χώρος συγκέντρωσης των νέων και πάει και πάρα πολύ καλά» σημείωσε.
«Ο δημιουργός του περιπτέρου με τα gaming είναι ο κ. Ανδρέας Δερδεμέζης, και είναι το περίπτερο 17 για όσους θέλουν να πάνε στην έκθεση, είναι πολύ ωραίο και πολύ ζωντανό και εμένα μού αρέσει να προβάλλω όσους κάνουν καλή δουλειά... Είναι ένα νέο παιδί που έχει φτιάξει αυτή τη δραστηριότητα και εμένα μού αρέσει να προβάλλουμε νέους που κάνουνε πράγματα» διευκρίνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Τα ποσταρίσματα των υπουργών:
Καλιφόρνια: Ένοπλος συνελήφθη σε γήπεδο γκολφ του Τραμπ, πριν από επίσκεψη του αμερικανού προέδρου
07:56
Στις 11:00 η Διυπουργική σύσκεψη για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων
07:45
Τραμπ: Ή ανοίγουν τα στενά του Ορμούζ ή το Ιράν θα δεχτεί πολύ δυνατά πλήγματα
07:35
Λακωνία: Ομολόγησε ο 55χρονος- Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη για να παίρνει δύο συντάξεις
07:25