Γεωργιάδης για Δημητριάδη: Μια λέξη τον χαρακτηρίζει, ντόμπρος
Ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε αυτό ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις και οι δύο τους δουλεύουν πολύ καλά μαζί. Ο υπουργός, μάλιστα, εστιάζει και σε μια λέξη με την οποία, όπως επισημαίνει, χαρακτηρίζει τον κ. Δημητριάδη: «Ντόμπρος».
«Ήθελα πολύ καιρό να το γράψω, τώρα που βγήκε αυτή η φωτό με τον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη από την ΔΕΘ βρήκα την ευκαιρία: αν μία λέξη θα έπρεπε να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο τότε τον η κατάλληλη λέξη για τον Γρήγορη είναι Ντόμπρος. Μεγάλο προσόν αυτό, τον καθιστά Άξιο Εμπιστοσύνης», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Φρίκη στην Πολωνία: Λείψανα εμβρύων θαμμένα σε κήπο γιατρού - Αναφορές για έως και 100 σορούς
18:17
Μονιμοποιείται η παρουσία ελληνικών μαχητικών στην Κύπρο – Τα σχέδια για τις φρεγάτες
18:06
Συνελήφθη 57χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα - Κατασχέθηκαν σχεδόν 3 κιλά κάνναβης
17:57
Εκλογές το 2027 αλλά με τις μηχανές αναμμένες για… φθινόπωρο - Τα «φουτεράκια» και τα «πατίνια»
17:45