Γεωργιάδης για Δημητριάδη: Μια λέξη τον χαρακτηρίζει, ντόμπρος
Ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε αυτό ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις και οι δύο τους δουλεύουν πολύ καλά μαζί. Ο υπουργός, μάλιστα, εστιάζει και σε μια λέξη με την οποία, όπως επισημαίνει, χαρακτηρίζει τον κ. Δημητριάδη: «Ντόμπρος».
«Ήθελα πολύ καιρό να το γράψω, τώρα που βγήκε αυτή η φωτό με τον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη από την ΔΕΘ βρήκα την ευκαιρία: αν μία λέξη θα έπρεπε να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο τότε τον η κατάλληλη λέξη για τον Γρήγορη είναι Ντόμπρος. Μεγάλο προσόν αυτό, τον καθιστά Άξιο Εμπιστοσύνης», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Χρήστος Σπίρτζης: Δεν αποδέχτηκε την βουλευτική έδρα μετά την παραίτηση Καραμέρου από τον ΣΥΡΙΖΑ
12:47
Χαρδαλιάς: Πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» στην Καλλιθέα
12:46
Γουόλι Φανκ: Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα που ταξίδεψε στο διάστημα
12:32
Ολοκληρώθηκε η α' φάση εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών σε ΕΠΑ.Λ και Πρότυπα ΕΠΑ.Λ
12:21