ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον συντονισμό και το σχέδιο δράσης της Πολιτικής Προστασίας

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον συντονισμό και το σχέδιο δράσης της Πολιτικής Προστασίας
ΙΝΤΙΜΕ

Σύσκεψη για τον συντονισμό και το σχέδιο δράσης των υπουργείων στα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τέθηκαν οι άξονες για τη στενή συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εθνικής Άμυνας στις δράσεις αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών - ιδιαίτερα στα αντιπλημμυρικά έργα - και την έγκαιρη προετοιμασία εξασφάλισης μέσων για την αντιπυρική περίοδο του 2022.

Στη σύσκεψη η οποία σύμφωνα με σχετική ενημέρωση θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, μετείχαν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Ευάγγελος Τουρνάς, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, οι υφυπουργοί Νίκος Ταγαράς και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Έλαβαν επίσης μέρος οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και 'Ακης Σκέρτσος και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ