ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης: Και ο Μητσοτάκης είναι Μπογδάνος με τη σιωπή του

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης: Και ο Μητσοτάκης είναι Μπογδάνος με τη σιωπή του
Intime News

Σφοδρή επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το θέμα που προέκυψε από το πρωί της Τετάρτης με τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Πιο αναλυτικά, μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εναντίον του βουλευτή της ΝΔ ο οποίος αναπαρήγαγε δημοσίευμα με ονόματα μικρών μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας, που είναι μετανάστες, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως «τραγική» τη στάση του πρωθυπουργού, να μην σχολιάσει μέχρι στιγμής το θέμα, ενώ τονίζει πως «και ο Μητσοτάκης Μπογδάνος είναι».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Η σιωπή Μητσοτάκη επικροτεί τη φασιστική αποκάλυψη ονομάτων νηπίων από τον Μπογδάνο – Δεν τόλμησε να τον διαγράψει γιατί και ο Μητσοτάκης Μπογδάνος είναι».

Οι δικαιολογίες του Μπογδάνου για τη φασιστική αποκάλυψη των ονομάτων νηπίων είναι τραγικές. Ακόμη πιο τραγική είναι η στάση του κ. Μητσοτάκη.

Με τη σιωπή του ουσιαστικά επικροτεί το κρεσέντο μισανθρωπισμού του βουλευτή του εναντίον νηπίων, αντί να τον διαγράψει. Δεν τόλμησε να τον διαγράψει γιατί ο ίδιος είναι Μπογδάνος. Μπορεί να τον κρατάει εφεδρεία για το Υπουργείο Υγείας.

Δεν προξενεί καμία εντύπωση. Τα ίδια έκανε και με το σεξιστικό παραλήρημα του κ. Καλλιάνου κατά 17χρονης, που έχει καταγγείλει βιασμό.

Τα ίδια έκανε και όταν ο κ. Λοβέρδος νομιμοποιούσε την ενδοοικογενειακή βία λέγοντας ότι μπορεί κάποιος να χτυπά τη γυναίκα του αλλά να είναι καλός πατέρας. Και όταν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφιζαν το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.

Έχοντας μαζέψει ό,τι ακροδεξιό απολειφάδι υπάρχει στη ΝΔ και υπουργοποιώντας τους υμνητές της Χούντας ο κατά τα άλλα «κεντρώος» κ. Μητσοτάκης ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ