Κικίλιας για τον θάνατο Ίβκοβιτς: Δάσκαλε σε ευχαριστώ
«Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο "Ντούντα"» αναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς με αφορμή τον θάνατό του.
Ο υπουργός Τουρισμού ήταν παίκτης του Ίβκοβιτς στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ όπου πανηγύρισαν μαζί το ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος.
Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια έχει ως εξής:
«Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο "Ντούντα".
Με βάφτισε "Κίκι" στον Πανιώνιο και "Γιατρέ" στην μπασκετική ΑΕΚ. Πανηγυρίσαμε μαζί το Ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος με την ΑΕΚ, αλλά κυρίως χιλιάδες μπασκετικές στιγμές, χαρές και λύπες.
Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά δίκαιος, με έμαθε να σέβομαι τον εαυτό μου και να διεκδικώ με περηφάνια ότι μου αξίζει.
Πάνω από όλα όμως με έμαθε να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, να σέβομαι τις διαφορετικές προσωπικότητες τους, να τους στηρίζω, να τους βοηθώ.
Με πίστεψε ο "Ντούντα" μπασκετικά, αλλά με συμβούλευε πάντα, για τη ζωή, την ιατρική, την πολιτική.
Δάσκαλε, σε ευχαριστώ!
Καλό ταξίδι…»
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49
Παραιτήθηκαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Συνήγορος του Πολίτη στη Βενεζουέλα
23:44
Γαλλία: Η ηθοποιός Ιζαμπέλ Ατζανί δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για φοροδιαφυγή
23:40