ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για τη μη άρση ασυλίας Κελέτση: «Στο κενό η επιχείρηση εκφοβισμού του ΣΥΡΙΖΑ και του Ν. Παππά»

ΝΔ για τη μη άρση ασυλίας Κελέτση: «Στο κενό η επιχείρηση εκφοβισμού του ΣΥΡΙΖΑ και του Ν. Παππά»
INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο κενό έπεσε σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ «η επιχείρηση εκφοβισμού» του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ και προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Νίκο Παππά, Σταύρου Κελέτση.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Επιτροπή δεοντολογίας και την εισήγηση για μη άρση της ασυλίας του κ. Κελέτση ανέφεραν ότι «εκθέτει» τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται πλέον «δραματικά απομονωμένος» από όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου.

«Το επικοινωνιακό σόου που είχε στήσει ο πρώην ισχυρός υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία της υπόθεσης γύρισε μπούμεραγκ. Η επιχειρηματολογία για τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του κ. Κελέτση κάνοντας λόγο για "αλλοίωση" των πρακτικών της επιτροπής, δεν έπεισε κανέναν καθώς η πλειοψηφία κατά την συνεδρίαση του οργάνου χαρακτήρισε "ψευδή" τη μήνυση που αποσκοπεί στη "δημιουργία εντυπώσεων". Η εξέλιξη αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς αναδεικνύει την ανεύθυνη μικροκομματική τακτική που ακολουθεί, μη διστάζοντας να στοχοποιήσει πρόσωπα χωρίς να σέβεται τον θεσμικό τους ρόλο», ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ