Γεννηματά: Η τουρκική επιθετικότητα απαιτεί νέα εθνική στρατηγική
Αιχμές αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία άφησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Η Φώφη Γεννηματά, που επισκέφτηκε την Τρίπολη με αφορμή τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Άλωση της Τριπολιτσάς, τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να απαντήσει στην τουρκική επιθετικότητα με μία νέα εθνική στρατηγική που θα ενώνει.
«Η σημερινή επέτειος μας υπενθυμίζει ότι όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, προσηλωμένοι στους εθνικούς στόχους και με ηγεσία που μας εμπνέει μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο.
Ας αξιοποιήσουμε αυτά τα διδάγματα τώρα που οι προκλήσεις μεγαλώνουν γύρω μας. Η τουρκική επιθετικότητα απαιτεί νέα εθνική στρατηγική που να ενώνει και όχι αμυντική και παθητική στάση. Γιατί οι Έλληνες μπορούμε. Να το πιστέψουμε για να πετύχουμε την Νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: «Εδώ δεν νιώθουμε τον πόλεμο»: Έλληνες που ζουν σε Ντουμπάι και Ριάντ δεν φοβούνται τα ιρανικά πυρά
07:55
Φλωρίδης για Τέμπη: «Κάποιοι κατέβαζαν τους διακόπτες για να μην γίνει η δίκη»
07:50
Για να τελειώσει ο πόλεμος πρέπει να έχει μόνο «νικητές»
07:45
Μέτρα στήριξης επιχειρήσεων: Σε σωστή κατεύθυνση αλλά με προσωρινό χαρακτήρα λέει η αγορά
07:40