ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ - Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει στην καταγγελία Καμμένου για εξαγορά βουλευτών του;

ΝΔ - Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει στην καταγγελία Καμμένου για εξαγορά βουλευτών του;
Νέα Δημοκρατία

Την αναφορά του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ότι οι βουλευτές του «είχαν όλοι αγοραστεί» την περίοδο της συγκυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης σε ανάρτησή του στα social media.

«Ο κ. Καμμένος καταγγέλλει ότι εξαγοράστηκαν οι βουλευτές του. Από ποιον; Από τον κ. Τσίπρα με τον οποίο συγκυβερνούσε; Οι βουλευτές δεν αισθάνονται πως πρέπει να απαντήσουν στον πρώην αρχηγό τους; Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του συγκυβερνήτη του; Ωραία κυβερνητική συνεργασία. Και καθόλα έντιμη!», αναφέρει ο κ. Γαϊτάνης στον λογαριασμό του στο facebook.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας αναφερόμενος στην περίοδο της συγκυβέρνησης είπε ότι «είχαμε άριστη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα» και ότι ο ίδιος ήταν το «αναγκαίο κακό».

«Εγώ θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο καλό οι ΑΝΕΛ, γιατί σταματήσαμε το κακό… Φανταστείτε να υπήρχε στρατόπεδο Άρης Βελουχιώτης όπως είχε προτείνει ο κ. Ήσυχος, οι σχέσεις με την εκκλησία, άλλα νομοσχέδια και η συνθήκη των Πρεσπών για την οποία έφυγα από την πολιτική, κι από την κυβέρνηση». Αναρωτήθηκε, μάλιστα, για τη συμφωνία των Πρεσπών «πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί; Οι βουλευτές μου περάσανε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ