ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πολυεπίπεδοι οι στόχοι του νομοσχεδίου υπέρ των παιδιών, των ΑΜΕΑ και των ηλικιωμένων

Μητσοτάκης: Πολυεπίπεδοι οι στόχοι του νομοσχεδίου υπέρ των παιδιών, των ΑΜΕΑ και των ηλικιωμένων
Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Πέμπτη για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας των παιδιών, των ΑμΕΑ και των ηλικιωμένων, που προβλέπει και τη στήριξη των εργαζόμενων γονέων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του, «οι στόχοι του νομοσχεδίου είναι πολυεπίπεδοι», ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει ότι με το νομοσχέδιο παρέχεται «μεγαλύτερη υποστήριξη σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Προστασία των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας μας, μεγαλύτερη υποστήριξη σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, περισσότερα εφόδια: αυτοί είναι οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας που ψηφίστηκε την Πέμπτη.

Οι στόχοι του είναι πολυεπίπεδοι: πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης. Η προώθηση της αναδοχής και η αποϊδρυματοποίηση των παιδιών που βρίσκονται σε δομές.

Η παροχή εφοδίων στα άτομα με αναπηρία με σκοπό την ανεξάρτητη διαβίωσή τους. Η αναβάθμιση της προσχολικής αγωγής.

Και τέλος, εισάγει το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», μια προεκλογική μας δέσμευση για την στήριξη των εργαζόμενων γονέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ